• Aktuelt
  • Still til valg som kulltillitsvalgt i dag!

Still til valg som kulltillitsvalgt i dag!

Klassens time FOTO

Torsdag 15.september er fristen for å registrere seg som kulltillitsvalgt for studieåret 22/23. Kulltillitsvalgte er det øverste leddet i Studentdemokratiet, da man i denne rollen er tett på sine medstudenter og tar med deres meninger inn i studentrådsmøtene.

Som kulltillitsvalgt får du en rekke fordeler som f.eks.: ekstra penger til print, muligheten til å jobbe tett på institusjonen og bli bedre kjent med dine medstudenter og kvalitetssystemet både ved USN og i SDSN. Samtidig kan du ta et 7,5 studiepoengs givende emne som heter OKF1000, inne på denne siden ligger all informasjon du trenger.

Som kulltillitsvalgt har du ansvaret for å arrangere klassens time en gang i måneden, du og ditt kull står fritt til å ta denne timen når det måtte passe dere. Det kan være lurt å legge timen i nærheten av studentrådsmøtet du skal delta på den første onsdagen hver måned, slik at sakene som blir tatt opp er friskt i minnet under studentrådsmøtet.

I studentrådsmøtene møter du andre kulltillitsvalgte på ditt fakultet, samt studentrådslederen som har hovedansvar for dere i campusstyret. Denne arenaen er fin å bruke til å drøfte ulike problemstillinger og saker som kommer opp i ditt kull, enten for å kartlegge hvor bredt problemet er eller for å kunne få tips til hvordan man kan håndtere situasjonen som kulltillitsvalgt.

Man står aldri alene, og i SDSNs og USNs kvalitetssystemer finner man ulike tjenesteveier. Dette får du et endra bredere blikk på og innsyn i dersom du velger å melde deg på OFK1000. Samtidig har du et stort ansvar som tillitsvalgt, noe vi i SDSN ønsker å forberede deg best mulig på. Det vil derfor være opplæring i 2 deler, hvor del 1 er digitalt og felles for alle kulltillitsvalgte –  onsdag den 21.september 2022, mens del 2 blir campusbasert (tidspunkt for din campus kommer senere).

 

For å kunne benytte deg av de fordelene man får som kulltillitsvalgt er du nødt til å registrere deg her: registerings skjema.

Husk å registrere deg som kulltillitsvalgt innen 15. september

Dato for opplæring: 

 

Remember to register as class representative before September 15.

For international class representatives there will be a digital training seminar on October 4.