• Forsiden
  • Gi din ærlige tilbakemelding!

Gi din ærlige tilbakemelding!

Nora - Studiebarometeret

Alle 2. og 5. årsstudenter skal nå ha fått en lenke på e-post til å svare på Studiebarometeret, og vi i SDSN vil oppfordre dere alle på det sterkeste til å svare.

Studiebarometeret er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres hvert år ved norske universiteter og høyskoler med formål om å styrke arbeidet med kvalitetsutviklingen i høyere utdanning. Undersøkelsen er den viktigste arenaen dere som studenter har å gi ærlige tilbakemeldinger på utdanningskvaliteten ved USN, så på vegne av medstudentene deres og de kommende studentorganisasjonene, svar på undersøkelsen.

Undersøkelsen gir oss viktig informasjon om studentenes tidsbruk på studiene, utdanningskvaliteten, læringsmiljøet og selve undervisningen.

Undersøkelsen er anonym, og ditt svar vil bli behandlet på en måte som ikke gjør det mulig å identifisere deg. Du kan derfor svare helt ærlig i undersøkelsen.

Oppfordring fra studentleder

Studentleder Nora Rymoen Houidi vil på det sterkeste oppfordre alle som kan til å svare på studiebarometeret:

- Deres ærlige tilbakemeldinger er utrolig viktige for at vi skal kunne få en så god studiedag som mulig her ved USN. Det er dere som vet hvor skoen trykker og hvor USN må bli bedre, bruk nå muligheten til å si ifra.

Du kan vinne pizza og penger 

NOKUT, som gjennomfør undersøkelsen, har en trekning på gavekort på opptil 5 000 kroner mellom alle som svarer.

I tillegg trekker USN ut fem studenter som vil få et gavekort på pizza til en verdi av 500 kroner.

Vi i SDSN vil også gjennomføre en trekning blant de klassene hvor alle studentene svarer, hvor en heldig klasse vil vinne pizza og kake!

Mer om studiebarometeret

Studiebarometeret har vært gjennomført årlig fra 2015. Er du nysgjerrig på hva studentene på ditt studieprogram har ment tidligere kan du lese det på studiebarometeret.no.

Dine meninger i årets studiebarometer blir en del av årets resultater, og det er derfor viktig at du svarer før fristen 19. november.

Studiebarometeret gir informasjon om hvordan studentene opplever studiekvaliteten på sitt studieprogram. USN bruker resultatene i sitt kvalitetsforbedringsarbeid, og studiebarometeret et viktig verktøy i Studentdemokratiets påvirkningsarbeid.

Det er mulig å svare på undersøkelsen fra 24. oktober til 19. november.

I 2022 svarte nesten 40 prosent av studentene ved USN på undersøkelsen.

NOKUT – Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen.