Faris Rashid

Faris Rashid
Faris Rashid

Hva heter du (fornavn og etternavn)? 

Faris Rashid

Campus og fakultet: 

Drammen, HUS

Studie: 

Visuell kommunikasjon

 

Hvorfor ønsker du å stille til valg? 

Jeg ønsker å stille til valg for rollen "USN: Likestillings- og inkluderingsutvalget (LIU), mann" for å videre utvikle mine sosiale ferdigheter og for å utfordre meg selv ved å gjøre noe utenfor komfort sonen. I tillegg ønsker jeg å tilbringe ett av mine 2 år igjen på universitet ved å gjøre noe som kan skape en bra hverdag hos de med minoritets bakgrunn eller de som føler seg "annerledes". Måten jeg ønsker å skape en bedre hverdag på er at vi kan "bridge the gap" mellom oss med minoritets bakgrunn på campus og de med etnisk norsk bakgrunn. Å skape et samhold der vi bryter ned muren som står mellom oss, samt som vi feirer forskjellige kulturer osv.

 

Fortell hvorfor du egner deg i dette vervet: 

Dette vervet passer godt til meg på grunn av min minoritetsbakgrunn og oppvekst i utlandet hvor jeg har fått erfaring ved å vokse opp rundt forskjellige kulturer, folk og ideologier. I tillegg snakker jeg også fire forskjellige språk som kan være nyttig i dette vervet. Selv har jeg følt meg "annerledes" på grunn av at jeg har en annen kulturell bakgrunn. Å ikke føle seg helt forstått. Derfor vil jeg være med på å skape et fellesskap hvor bakgrunnen din ikke nødvendigvis trenger å være et hinder, men kan være et middel som kan gjøre av vi blomstrer sammen som ett.

 

Engelsk tekst:

My name is Faris Rashid, 20 years old, and I am a 1st year student at USN. Moreover I am of pakistani-belarussian decent. I have spent half of my life in the eastern part of the world, such as Pakistan, and Singapore. During my earlier teen years I was brought up in Belarus, and finally i settled in Norway. My major is Visual Communication. I also have a cat named Dymok and my interests are; sketching, reading the news and playing video games. Additionally, I have decided to partake in the school election for the role of "USN: Equality and Inclusion Committee (LIU), man". I will be dedicated to the students on campus, especially those of minority background.