Mohammed Essam Abdulrahman

Mohammed Essam Abdulrahman
Mohammed Essam Abdulrahman

Hva heter du (fornavn og etternavn)? 

Mohammed Essam Abdulrahman

Campus og fakultet: 

USN Bø, Handelshøyskolen

Studie: 

Innovasjon og Entreprenørskap

 

Hvorfor ønsker du å stille til valg? 

Jeg ønsker å bidra til en bedre studiehverdag til alle studenter. Jeg har et bredt nettverk av studenter og det motiverer meg extra mye til å ville stille opp for de og gjøre studiehverdagen deres bedre! Jeg elsker campus Bø, og synes miljøet her er fantastisk, derfor ønsker jeg å jobbe for å opprettholde det slik!

 

Fortell hvorfor du egner deg i dette vervet: 

Jeg er utadvendt, og elsker å jobbe med mennesker. Jeg står på mitt og er en naturlig leder. Jeg er omsorgsfull og omtenksom person, og elsker å ta vare på folka rundt meg. Jeg liker å vise ansvar, dedikasjon og lojalitet til arbeidet jeg gjør.

 

Engelsk tekst:

Hey everyone! I'm going for the candidacy to become the USN campus leader this semester. The reason to why is because i believe it is important to create an inclusive enviorment for everyone on campus; Especially for the internaional students. I know how it feels to come to a new place and get accostumed to a new culture (as i am a first generation immigrant myself). I have also been a fadder/studentleader for internationals during the first study week, and i was so excited and happy to see everyone getting a smooth intoduction and loving the city and the campus. I vow to continue to work in order to make everyone feel seen, heard and included on campus.