Tankesortering

F.v.: Thorvald Tangjerd Abrahamsen, Anne Mari Fredriksen og Roar Johansen. FOTO
F.v.: Thorvald Tangjerd Abrahamsen, Anne Mari Fredriksen og Roar Johansen.

Føler du at du ikke strekker til? Føler du deg ensom? Sliter du med eget selvbilde?


Da er du ikke alene. Hver femte student sliter med alvorlige psykiske plager - blant kvinnelige studenter er det så mange som én av fire. Da er det godt å ha noen å prate med. Noen som kan hjelpe til med å sortere tanker og foreta en mental opprydning.

På campus Vestfold har vi tre studentrådgivere som er her for deg som student; om du sliter med depresjon, angst, opplever en livskrise, sliter med å finne til rette som student, sliter med å finne frem i virvaret for å få den tilretteleggingen du trenger eller bare trenger noen å prate med. Thorvald jobber som koordinator for tilrettelegging. Han kan hjelpe deg med å få til en bedre studieteknikk, tilrettelegging for studier og eksamen og andre praktiske ting rundt det å være student. Roar og Anne Mari jobber som terapeuter. Når ting føles vanskelige og du ikke helt hvorfor, kan de bidra med terapeutiske samtaler.

Det å være student er en livskrise - en ny situasjon. Det gjør at studenter er ekstra sårbare. I forbindelse med studiestart ble det arrangert kurs; "hurra/hjelp - jeg er student." Thorvald forteller at det studentene er mest opptatt av på dette kurset er ikke faglige spørsmål, men mer "får jeg noen venner her?" og "er det noen som er lik som meg her?" Når man er sårbar, svinger humøret. Noen trenger rett og slett bare en venn. Roar har 30 års erfaring i Studentsamskipnaden. Han opplever at studenter er flinkere til å komme nå enn før. Roar, Anne Mari og Thorvald er opptatt av å være lett tilgjengelig for studentene. Alle får time innen en uke - og det er ikke mange som kan matche den responstiden. Oppfordringen fra Roar er klar: trenger du hjelp, ta kontakt! Ikke drøy!

 

Kontaktinfo

Roar Johansen, terapeut

Kontor: E1-20 (aktivitetsbygget)

Tlf: 31 00 85 62

Mail: roar.johansen@ssn.no

 

Anne Mari Fredriksen, terapeut

Kontor: E1-19 (aktivitetsbygget)

Tlf: 31 00 89 51

Mail: anne.m.fredriksen@ssn.no

 

Thorvald Tangjerd Abrahamsen, koordinator

Kontor: B1-31

Tlf: 31 00 85 88

Mail: thorvald.abrahamsen@hbv.no