Beste foreleser

Trond Waage, Arnbjørg Engenes, Ole-Marius Refsnes og Bernt Andreas Hennum. FOTO
Trond Waage, Arnbjørg Engenes, Ole-Marius Refsnes og Bernt Andreas Hennum.

Studentene ved fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap har kåret årets beste foreleser.


Studentrådsleder Ole-Marius Refsens er ofte i kontakt med forelesere når studenter har en klage. En av de beste dagene som studentrådsleder er når man kan lure en foreleser for så å gi positive nyheter. Ole-Marius hadde derfor gledet seg en god stund til å offentliggjøre resultatet av kåringen av årets beste foreleser.

Universitetslektor Arnbjørg Engenes ved institutt for pedagogikk trodde hun var innkalt til i møte med ledelsen på instituttet. Da kommer studentrådsleder Ole-Marius overraskende inn på kontoret hennes med blomster, diplom og melding om at studentene har valgt henne til årets beste foreleser. 

Jeg trodde jeg bare var en bitteliten brikke, men jeg elsker jobben min, sier Arnbjørg overrasket og med en liten tåre øyekroken. Instituttleder Trond Waage og nestleder Bernt Andreas Hennum er tydelig stolte av sin kollega. Arnbjørg forteller at hun liker å gå i dialog og bli kjent med den enkelte student. Dette setter studentene tydelig pris på, og er nok en del av forklaringen til at nettopp Arnbjørg ble årets beste foreleser.