Bli kjent med campusstyret i Ringerike

Her er de fantastiske personene i studentdemokratiet campus Ringerike!

Jesper

Campusleder, Jesper Bekkevoll 

Jeg heter Jesper Bekkevoll, født i 98 i Lørenskog, studerer Forretningsjus og økonomi ved Campus Ringerike og er samtidig campusleder her nå for andre året på rad. Når jeg ikke studerer er jeg glad i å spille fotball og basketball samt høre på musikk, da særlig hip-hop. Som person er jeg opptatt av psykisk helse og inkluderingen av alle i samfunnet.

Fun fact om meg selv: Gått på teater i noen år, vi satte blant annet opp ”Folk og Røvere i Kardemommeby”, hvor jeg spilte røveren med samme navn. 

 

 

 

Lars

Nestleder, Lars Kristian Hvalsmarken  

Hei. Jeg er Lars Kristian Hvalsmarken og kommer fra Hønefoss. Studerer for tiden 3.året på forretningsjus og økonomi ved campus Ringerike, og er samtidig på mitt andre år som nestleder her. Når jeg ikke studerer er jeg veldig glad i friluftsliv og lange skiturer.

 Fin fun fact om meg: Skulle bare sykle en kort tur i Nordmarka i sommer, endte opp med å sykle 65 kilometer siden det var bra vær.  

 

 

Silje Mari

 Studentrådsleder, Silje Mari Westerås 

Jeg er 21 år gammel og kommer fra lille Geiranger på Vestlandet. Går på 2.året på markedsføringsledelse. Havnet på USN Ringerike ved en ren tilfeldighet, og trives veldig godt med at jeg endte opp her. Mesteparten av tiden min går til skole, men utenom skoletid så jobber jeg som ufaglært helsearbeider eller så sitter jeg på Macen og driver med et eller annet tidsfordriv. 

En fun fact er at jeg på mitt peak spilte 6 ulike instrumenter, men har glemt 5 av de. 

 

Khuda

 Læringsmiljøansvarlig, Khuda Bakhsh 

Hei,  mitt navn er Khuda Bakhsh, født i 1996 og jeg er oppvokst på Grünerløkka i Oslo. Her på USN studerer jeg markedsføringsledelse og går mitt tredje år i bachelorstudiet. Ved siden av studiet er jeg læringsmiljøansvarlig og har tidligere vært idrettsansvarlig ved campus Ringerike. På fritiden min driver jeg med fotball og jobber en del.

Fun fact om meg: Jeg sto på ski for første gang for 13 år tilbake og møtte på Jonas Gahr Støre. Han så meg i trynet rett etter at vi hadde tatt bilde med hverandre.  

 

Landa

Kommunikasjonsansvarlig, Landa Suleiman 

Jeg heter Landa og går også på forretningsjus og økonomi ved USN Ringerike. Født i Fredrikstad men kommer fra Halden. Jeg liker å engasjere meg ved siden av studiene, samt gjøre studenthverdagen enda bedre for studentene. Er med også med i campusstyret andre året på rad, men var i fjor læringsmiljøansvarlig. På fritiden min liker jeg å se på filmer og tilbringe tid med familie og venner.  

En fun fact om meg er at jeg har møtt bestevennen til Harry Styles.