Nattebarn - Spesialvisning med Else Kåss Furuseth i Odeon Skien

Nattebarn film

Velkommen til spesialvisning av Nattebarn med regissørbesøk og panelsamtale i Skien onsdag 6. oktober 2021 KL. 19:00–21:30.

Om nattebarn

Hva gjør man når det er så mye kaos i hodet at man ikke lenger ønsker å leve? Petter valgte å lage film sammen med bestekompisen Sverre, og debuterer med en intens film om egen psykisk lidelse.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ar-xSQhI2lQ

Da Petter (24) stod på broen i Lofoten og skulle hoppe for gjøre slutt på livet, løp det mange tanker og følelser gjennom kropp og hode. Aller sterkest var skamfølelsen og angsten. Denne gangen kom politi og ambulanse i tide, men tiltrekningen mot å ta sitt eget liv har Petter kjent mange ganger.

I et forsøk på å gjøre livet til Petter bedre, foreslår kompisen Sverre at de skal lage en film om hvordan Petter og andre på hans alder lever med angst og psykisk lidelse. De tar med seg kamera ut i Oslos natteliv og begynner å filme. De vil møte folk som sliter.

Regissørenes fortellerstil er personlig, direkte og ærlig, og med en sjelden råhet.

Umiddelbart etter visningen blir det panelsamtale med regissørene Petter Aaberg og Sverre Kvamme, Else Kåss Furuseth og landslede i Mental Helse Jill Arild. Samtalen ledes av Adrian Pracon.

Det vil også være musikalsk innslag ved Anders Vala Jacobsen og Mirja Veum.

Mental Helse Hjelpetelefonen stiller med stand og fine folk å snakke med ❤

Kjøp billett her: https://www.odeonkino.no/.../Sys99-NO/20211006-1900-1243