Åpningstale fra studentdemokratiet på campus Porsgrunn

Campusleder i Porsgrunn Josefine Lamø
Campusleder i Porsgrunn Josefine Lamø

Her er åpningstalen til nye studenter på campus Porsgrunn som ble holdt av campusleder Josefine Lamø:

"Hei, alle sammen!

Det er så utrolig hyggelig å se at det er så mange nye studenter her i år!

Mitt navn er Josefine Lamø, jeg er campusleder ved Studentdemokratiet her på campus Porsgrunn. Studentdemokratiet er her for dere studenter, vi jobber med at studenthverdagen deres her i Porsgrunn skal bli best mulig. Vi utfordrer hele tiden, USN, SSN og kommunen på at de skal gjøre hverdagen til dere studenter enda litt bedre.

Vi kjemper saker for dere, enten at det handler om dårlig luft i forelesningssalene, at det er dårlige stoler i et klasserom, eller at det handler om å beholde studielån ordningen. Vi jobber opp mot USN, men også kommunen og kunnskapsdepartementet.

Vi er alle tjent med at studenter engasjerer seg, og mest av alt så gagner det dere studenter mest! VI trenger deg, dere trenger tillitsvalgte i hvert kull, for at dere skal få en kommunikasjonskanal på det dere er misfornøyde eller fornøyde med. I Studentdemokratiet har vi kulltillitsvalgte som møter i studentrådsmøter en gang i mnd, studentrådsleder sitter i noe som heter campusstyret. I vårt campusstyre har vi også behov for nye medlemmer.

Studentdemokratiet har stand i glassgaten hele uken, grip tak i oss om dere lurer på noe, spørr oss! Vi har konkurranser hver dag hele uken, med mulighet for å vinne fine premier!

Vi fra Studentdemokratiet i Porsgrunn lever etter at vi prøver å få Grenland til å bli en studentby, ikke bare en by med et universitet i! Og vi er på god vei nå!

Følg oss gjerne på facebook på USN-Porsgrunn – Studentdemokratiet eller på instagram @porsgrunn_studentdemokrati, følger dere oss der så blir dere oppdatert på vårt arbeid for dere til en hver tid, og hva som er viktig å få med seg hva aktiviteter på campus!

Takk for meg!"