Hvor finner studenter studentrabatter?

Campusstyret Kongsberg

Vi i campusstyret Kongsberg har laget en liten oversikt over hvor du kan finne studentrabatter.

Studentkortet, studentpakken, studentkalendere, isic.no og lanfordeg.no 

 

Det finnes flere steder studentene finner studentrabatter på, men de store sidene med best oversikt er Studentkortet, studentpakken, studentkalenderen, isic.no og lanfordeg.no 

  

Studentkortet tilbyr enkel, rask og gratis sparing på nett og i butikk i form av rabatter for studenter, elever og lærlinger. Som medlem hos Studentkortet får du tilgang til over 180 studentrabatter. Studentkortet har et samarbeid med store aktører som blant annet Nelly, Philips, NA-KD, Hotels.com, Gymgrossisten og mange flere. Og det beste? Medlemskapet er gratis 

  

Studentpakken er en pakke med forskjellige goder inni. Studentpakken blir sendt og delt ut til studentene hvert semester. Inni Studentpakken finner man en Gullbillet, mulighet til å vinne en gave kort på 5000kr, rabatt kuponger og nye produkter. 

  

Studentkalenderen er en gratis kalender som blir delt ut til alle studenter på høyskoler og universiteter i Norge. Kalender inneholder massevis av tilbud og rabatter. 

  

ISIC som står for International Student Identity Card, er en global student kort med tilgang til over 150.000 studentrabatter både i Norge og i hele verden. ISIC.no finner du mange gode tips og triks til hvordan du kan gjøre studenthverdagen enklere, billigere og bedre. 

 

Lanfordeg.no er perfekt for studenter som ønsker og finne seg det lånet som er mest gunstig. Her slipper du å forhøre deg med kun én bank. Lanfordeg.no samarbeider med godt over 100 banker i Norge for å gi deg de mest gunstige lånebetingelsene og den beste oppfølgningen. Uavhengig om du trenger bolig- eller billån, skal refinansiere dyre lån eller vurderer forbrukslån.