Hvem er vi i campusstyret Bø

Her er de fantastiske personene i studentdemokratiet campus Bø!

Artur Aleksander Czapka 

Artur

 • Fortell litt om deg selv? Mitt navn er Artur, jeg er campusleder her på campus Bø. Jeg er 25 år, studerer kulturledelse og mine hobbyer er reising og lesing av bøker. 
 • Hvorfor vil du bli med i Studendemokratiet? Grunnen til at jeg ble med i studentdemokratiet var fordi at jeg ønska å utgjøre en forskjell for studentene på min campus, og det føler jeg har fått gjort så langt. 
 • En Fun Fact om deg selv? Jeg er flerspråklig og stadig prøver jeg å lære meg flere språk når jeg har tid (noe jeg sjeldent har).  

 

Elin Ringhus 

Elin

 • Fortell litt om deg selv? Eg heiter Elin, og er 27 gamal. Eg skal vere Studentrådsleiar for TNM i Bø, skuleåret 20/21. Eg er fødd og oppvaksen på  verdas finaste plass - Vest-Telemark. Nærmare bestemt Haukeli, men har for tida busett meg på andre sida av fjellet, på Vestlandet. Eg studerar natur og miljøforvaltning i Bø, 2.år, men når eg ikkje studerar finn du meg somregel på ski eller til fots, enten i skogen eller på fjellet. Som oftast i lag med hunden min. Eg trivast dog aller best på hesteryggen, og er gjennomsyra hestejente. Har vore innom fleire ulike utdanningar og jobbar før eg endte opp i Bø, og her trivst eg svært godt.  
 • Hvorfor vil du bli med i Studendemokratiet?  Eg ville vere med i SDSN fordi eg likar å engasjere meg og lære nye ting, og å få sjansen til å påverke korleis både SDSN og USN skal utvikle seg vidare. Samtidig får ein mange nye kjenningar og treffer folk med ulike bakgrunnar og erfaringar som ein lærer mykje av,og ikkje minst får ein vere talsperson for studentane, som er like ulike som dei er mange. Det er mange behov som skal takast hensyn til, og då er det spennande å få vere med på prosessane som utviklar universitetet og studentdemokratiet! 
 • En Fun Fact om deg selv? Elskar å køyre snoskuter, og har min eigen (litt fyfy som naturforvaltningstudent kanskje) 

 

Kristin Aske Mikalsen  

Kristin

 • Fortell litt om deg selv? Jeg heter Kristin og studerer innovasjon og entreprenørskap 2 året. Jeg kommer fra Stavanger, er veldig glad i dyr og har to søsken.  
 • Hvorfor vil du bli med i Studendemokratiet? Jeg ville være en del av studentdemokratiet fordi jeg ønsker å lære mer, og sitte med mer erfaring som jeg kan ta med meg videre når jeg er ferdig. Dessuten får man et større innblikk i hva som skjer på skolen, og det synes jeg er veldig greit.  
 • Fun fact om deg selv? Moser/knuser salt chips i vanilje-is før jeg spiser det. Er farlig godt, utfordrer deg til å prøve det. 

 

Sondre Veie Dyrvik  

Sondre

 • Fortell litt om deg selv?  Jeg heter Sondre, er fra Horten og studerer 3.året kulturledelse. Akkurat nå er jeg midlertidig kommunikasjonsansvarlig frem til valget er over, og håper om å kunne fortsette i vervet hvis jeg blir stemt frem videre. I fritiden min er jeg mest med venner og på trening, Jeg liker også å se på YouTube kanskje litt for mye noen ganger.  
 • Hvorfor vil du bli med i Studendemokratiet? Jeg tenkte at dette hørtes veldig interessant ut, det å kunne jobbe for oss studenter og engasjere seg litt mer i studentpolitikk er en viktig faktor for meg. Jeg har ikke gjort noe sånt før, men har lyst til å lære mer om studentdemokratiet og deres arbeid.  
 • Fun Fact om deg selv? Jeg drikker ikke brus   

 

Vebjørn Kydland 

Vebjørn

 • Fortell litt om deg selv? Jeg heter Vebjørn, er 23 år gammel og går andre året i Økonomi og Ledelse. Jeg glad i møte nye folk, hunder og hobby.  
 • Hvorfor vil du bli med i Studendemokratiet? Jeg ble med i Studendemokratiet fordi jeg ville ha en positiv påvirkning på studiehverdagen og miljøet på campus. Psykisk helse er et tema jeg brenner for.  
 • Fun Fact om deg selv? En gang glemte jeg sekken på et tog fra Plymouth til Manchester, som førte til at hele togstasjonen ble nedstengt i en god time. Fikk hilse på en søt bombehund da.