Hjerne det! Arrangement på Kroa i Bø 10/10/19

10. Oktober var Verdensdagen for psykisk helse. I denne anledning arrangerte Studentdemokratiet på campus Bø «Hjerne det!» et arrangement med det samme temaet.

Kroa i Bø er en allsidig sal, her kan det holdes alt fra konsert med Karpe Diem som i våres til Quiz annen hver onsdag. Med dyktige frivillige så rigges atmosfæren til en som speiler arrangementets ønsket formidling, torsdagen var ingen unntak. Med vaffelsalg og telys på bordet var det riktig stemning for at det skulle bli en riktig koselig aften.

Hjerne det

Rundt 40 mennesker kom og tok del i arrangementet. Først på programmet var det Pernille Astrup studentpresten som holdt et kort mindfullnesskurs. Mye kloke ord og ikke krevende men koselige gjøremål ble bedt av publikum, noe som resulterte i mye smil og litt mer forståelse av hvor koselig det er å ha medmennesker rundt oss. Pernille er flink med ord og rett og slett en deilig personlighet å høre på. Hun kunne gjerne holdt på lenger og da menes det ikke at det var for kort, men at hun var for flink!

Hjerne det

Neste på programmet var Vegard Hjelmen. Verdens dagen for psykisk helse var et tema han kunne relatere til. Fra å ha sine erfaringer av hvor skjør psyken kan være så hadde han en motiverende tale som kanskje ikke var direkte kun om psyken, men om hele kroppen som en helhet. Vegard greide absolutt å formidle at det var noe han brant for.

Vegard Hjelmen

Frivilligsentralen avsluttet psykiskhelse-programmet med informasjon om beliggenhet, forutsatte oppgaver og hvordan det er å være en del av frivillig-familien i Bø. Inntrykket var absolutt at dette var noe de trivdes med og tar gjerne imot flere, alle er velkommen.

Kvelden avsluttet med en liten runde bingo. Bingo har det ikke vært mye av i Bø og pleier heller ikke relateres til studenter, men konkurranse instinktet fylte rommet og tre heldige vinnere gikk hjem med premier.

Bingo

Bingo