Sandra Benedicte Taftø Stoltz

Sandra Benedicte Taftø Stoltz
Sandra Benedicte Taftø Stoltz

Hvorfor ønsker du å stille til valg?

Jeg stiller til valg fordi jeg har lyst til å få ut det lille ekstra i min tid som student, og ha en positiv påvirkning på min og andres studiehverdag. Jeg vil også kunne tilegne meg helt spesielle erfaringer jeg ellers ikke ville fått, ikke minst relevant erfaring for studiet mitt.

Fortell hvorfor du egner deg i dette vervet:

Jeg er en person som trives veldig godt å utfordre meg selv og andre. Jeg er flink med mennesker og det å forstå andres perspektiver og behov, noe jeg mener er viktig i styre sammenheng. Gjennom både arbeids- og privatlivet trives jeg veldig med både ta ansvar og organisering, dette er også noe jeg mener er gode egenskaper til et styremedlem.

Jeg er relativt ny i livet som student, men jeg har stor interesse for, og sulten på å lære mer om hvordan det er å sammarbeide med andre på et høyere nivå.

Det er bare vi studenter som vet hvordan vi må ha det for å trives og få det meste ut av studentlivet, nettopp dette vil jeg bidra med.

Engelsk tekst:

I'm running for "Styremedlem (studentrepresentant)" because I want to get the little extra out of my time as a student, and have a positive impact on my own and other students' everyday life on campus.

I believe i am suitable for this role because I have a strong passion for the making the life on campus ass enjoyable for my fellow students' as possible.

Campus og fakultet: Campus kongsberg, Handelshøyskolen

Studie: Bachelor Økonomi og ledelse

E-post: 96sbtstoltz@gmail.com