Nora Rymoen Houidi

Nora Rymoen Houidi
Nora Rymoen Houidi

Navn: Nora Rymoen Houidi

Campus og fakultet: Drammen, HH

Studie: Statsvitenskap

 

Hvorfor ønsker du å stille til valg? 

Jeg vil stille til valg fordi demokrati er viktig. Jeg mener at alle fortjener en stemme, og alle fortjener å kunne stille til valg.

 

Fortell hvorfor du egner deg i dette vervet 

Jeg tror jeg egner meg til dette vervet da studentpolitikk og studentdemokrati er viktig for meg. Jeg mener at USN har gjort en god jobb med å fremme studentdemokratiet, og jeg vil være med på å gjøre det enda bedre. Jeg er nå halvveis gjennom statsvitenskaps-studiet, og gjennom de emnene jeg har hatt og de jeg fortsatt ser jeg hvor USN har gjort det bra, men også hvor USN kan gjøre det bedre. Alle fortjener den beste utdannelsen og utdannings-opplevelsen USN har å by på, og jeg håper jeg kan hjelpe til med det.

 

Engelsk tekst (USN har mange internasjonale studenter. Skriv litt på engelsk om deg selv og hvorfor du ønsker å stille) 

I think I would be a good fit for this role as student-politics and democracy is very important. USN has done a good job promoting and including students in the democratic and political decisions, but I wanna help making sure it’s even better. I’m halfway done with my political science degree, and through the subjects I’ve had, and the subjects I continue to have I can see where USN has done well, but I can also see where they’re lacking. Everyone deserves the best education at USN, and I hope to be able to help to continue making that possible.