Tobias Bierberg Johansson

Tobias Bierberg Johansson

Hvorfor ønsker du å stille til valg?

Jeg har alltid følt at det verste med systemer er å ikke bli sett, kun å ha muligheten til å stå på sidelinjen og se på. Men som i realiteten viser seg at man ikke engang får se på hva som foregår ute i systemene jo lengre problemene kommer. Som ender opp med at man står med henda i lomma og trekker på skuldrene.
Jeg vil føle meg noe annet en regelrett sjanseløs og kunne være med på veien til å gjøre det bedre for nåværende og fremtidige medstudenter
Altså virkelig kunne ha en hånd med i systemet for å gjøre en forandring for det bedre!

 

Fortell hvorfor du egner deg i dette vervet:

Jeg er jo ikke den yngste på mitt årskull ettersom jeg går første året på nautikk, men jeg tror og vet at jeg vil egne meg grunnet den ekstra erfaringen jeg har fått med mine år i arbeidslivet med diverse utfordringer jeg har hatt.
Kan si at jeg har allerede et stort hjerte for Universitet i sør-øst Norge og de mulighetene jeg har fått og vil ikke noe annet enn det beste for universitetet som jeg vet jeg kan står for i uansett hva arbeidet måtte angå.
Det å ha vært gjennom røff sjø før har gitt meg en større forståelse at i forskjellige roller så kreves det personlige egenskaper:

  • respekten som sårt trenges for å kunne sette seg i andre sine sko og se problemstillinger selv om det ikke nødvendigvis er mine problemer, erfaringer eller meninger uten å se andre i et annet lys.
  • Ansvaret til å stå for sine handlinger, uttalelser og ansvaret til utføre de pliktene man påtar seg i rollen som en leder i dette systemet
  • og mot som er essensielt til å ta tak i det som faktisk er problemer uten hemninger, å kunne kalle et problem for et problem.

Jeg vil med hånd på hjertet si at jeg har ikke noe problem med å utfordre meg selv på noen av punktene selv om det hadde vært nytt og muligens skummelt for meg.

 

Engelsk tekst:

Hi!
my name is Tobias, I'm a Danish citizen (Not on an exchange program!) and am going my first year in the nautical studies bachelor. I'm here applying for the role as a student faculty leader!
It's a first time for everything but I'm willing to give this a shot as from what I have gathered this would be a huge possibility to have for a student to get more than a foot within the door to the faculty. In which I'm hoping that I can accomplish more tasks than what I could by just being on the sideline voicing my concerns, but have the possibility to take action.
Not only am I applying for the role to raise concerns wherever they may come from. But also have the ability to be to front our great university for the future generation of students and uphold the reputation for USN that it deserves!