Victoria Eugenie Godem Underhaug

Victoria Eugenie Godem Underhaug

Hvorfor ønsker du å stille til valg?

Først litt om meg. Jeg er 22 år gammel og går nå førsteåret på bachelorprogrammet Marinteknisk Drift. Jeg ønsker å stille til valg fordi jeg vil ta ansvar. Jeg vil være med å utgjøre en forskjell for dagens studenter, og fremtidens studenter. Jeg vil være en stemme for de som ikke tør å snakke høyt, og bidra til at fakultet utvikler seg i riktig retning. Jeg ønsker også å involvere meg utenom studiet, da jeg føler jeg har tid og kapasitet til å gjøre noe fornuftig.

 

Fortell hvorfor du egner deg i dette vervet:

Jeg egner meg til dette vervet fordi jeg ikke er redd for å si min mening, og fordi jeg anser meg selv som en fornuftig og ansvarlig person. Jeg trives godt med administrative oppgaver, og har en forkjærlighet for organisering og planlegging. Dette er ferdigheter jeg mener er viktig når man sitter i fakultetsstyret.

 

Engelsk tekst:

My name is Victoria and I am a first year student on the bachelor program for Marine Engineering. I wish to participate in the faculty board because I believe I have both the skills and the passion to do a good job. I wish to be a voice for those who don't dare speak out loud, and to be a part of the development and evolvement of my faculty. I regard myself as an organized and driven person, as well as passionate about the things I chose to spend my time on. I believe that the faculty shapes the current and future students, and I wish to be a part of that process.