Amanda Dalby Sandbeck

Amanda Dalby Sandbeck
Amanda Dalby Sandbeck

Navn: Amanda Dalby Sandbeck

Campus og fakultet: Ringerike, HH

Studie: Master i økonomi og ledelse, spesialisering i strategi

 

Hvorfor ønsker du å stille til valg? 

Som tidligere HR-student har jeg tilegnet meg mye teoretisk kompetanse, men er ivrig etter å skaffe meg flere praktiske erfaringer. Et verv i tilsettingsutvalget virker som en unik posisjon hvor man får nyttig innsikt i statlige ansettelsesprosesser på nært hold, samtidig som man har god støtte i utvalget forøvrig. Det virker svært spennende å kunne samarbeide med flere ansatte ved universitetet, og hvor man kan bidra i krevende saker og utfordre seg selv. Det er svært viktig at man har grundige prosesser for å blant annet finne riktig person til riktig stilling, og jeg vil veldig gjerne ha muligheten til å delta i slike prosesser.

 

Fortell hvorfor du egner deg i dette vervet 

Gjennom bachelorstudiene har jeg hatt ulike verv, blant annet som tillitsvalgt og som crew-ansvarlig i styret for fadderuken. Det å utvise engasjement ved siden av studier ser jeg på som svært givende, da spesielt på grunn av nye og nyttige erfaringer. Jeg trives svært godt med det ansvaret man påtar seg i et verv, og synes det er en flott mulighet å kunne bidra i prosesser som sørger for kvalitet i utdanning og for rettferdige avgjørelser. Jeg er ikke redd for å si min mening om komplekse saker, og tar gjerne imot nye utfordringer. Engasjementet mitt for et slikt verv er absolutt til stede, og jeg vil veldig gjerne arbeide med saker som bidrar til forbedring og utvikling.

 

Engelsk tekst (USN har mange internasjonale studenter. Skriv litt på engelsk om deg selv og hvorfor du ønsker å stille) 

As a former HR student I have acquired a lot of theoretical competence in the field, but I'm eager to gain more practical experience. A position in this committee seems like a unique position where one would get useful insight into government hiring processess. It seems interesting to collaborate with several employees at the university, where one can contribute in decisionmaking on challenging matters.
I've had similar engagements in the past, and think this would be another interesting challenge. I’m more than willing to take on the commitment to work with these types of cases, and I'm not afraid to provide input on strategic decisions.